ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Άρθρα στον τύπο

Κύστη κόκκυγος – Ενδοσκοπική θεραπεία με Laser

Σε άρθρο στο i-Ygeia.gr ο χειρουργός κος Όθωνας Μιχαήλ γράφει για την ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος με Laser.

Ο Γενικός Χειρουργός Όθων Μιχαήλ, αναλύει στο ηλεκτρονικό περιοδικό i-ygeia την επαναστατική μέθοδο θεραπείας της κύστης κόκκυγος με ενδοσκόπηση και Laser. Ο χειρουργός κος Μιχαήλ είναι ο ένας απο τους δύο χειρουργούς που έφεραν την ενδοσκοπική μέθοδο με Laser στην Ελλάδα.

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση της μεθόδου

"Η ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser  αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή θεραπείας. Πρόκειται για μια θεραπεία με εξαιρετική ακρίβεια που συμβάλλει καθοριστικά στην οριστική αντιμετώπιση της πάθησης. Μέσω μιας οπής εισάγεται ένα λεπτό ενδοσκόπιο και διενεργείται αναγνώριση και χαρτογράφηση της κύστης και των συριγγίων με εκπληκτική και εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας" μας εξηγεί ο χειρουργός.

Κα συνεχίζει:

"Μέσω του ενδοσκοπίου και με χρήση λεπτών εργαλείων, καθαρίζεται το περιεχόμενο της κύστης.  Μετά τον καθαρισμό της κύστης, εισάγεται το Laser και ακολουθεί η καταστροφή των συριγγίων και της κύστης."

  • Ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος EPSIT - LASER
  • Ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος EPSIT - LASER
  • Ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος EPSIT - LASER
  • Ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος EPSIT - LASER

Σχετικά με την αναισθησίας και την επιστροφή ο κος Μιχαήλ μας εξηγεί:

"Η επέμβαση πραγματοποιείται και με τοπική αναισθησία ή συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης και διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Ο ασθενής λαμβάνει εξιτήριο την ίδια ημέρα και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η περιποίηση του τραύματος δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και αρκεί η καθημερινή υγιεινή."

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω άρθρα:

Ενδοσκοπική Θεραπεία κύστης κόκκυγος (EPSiT)

Laser (FiLaC) στην αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα

Κύστη Κόκκυγος

Ενημερωτικός οδηγός για Κύστη Κόκκυγος

Εκπομπή Ολο Υγεία: Ανώδυνη ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος και περιεδρικού συριγγίου

Εκπομπή Αναδειξέ Το: Ενδοσκοπική θεραπεία κύστης κόκκυγος

Ιατρικές συναντήσεις: Κύστη κόκκυγος,περιεδρικό συρίγγιο,αιμορροϊδες | SBC

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε  στο ιατρικο ηλεκτρονικό περιοδικό I-ygeia.gr

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

Menu