ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Εισαγωγή στην Κλινική

Εισαγωγή στην Κλινική

Η εισαγωγή στην κλνική είναι πάντα μια αγχωτική διαδικασία. Διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες που σας δίνουμε σχετικά με όλες τις διαδικασίες.

Κατά την εισαγωγή του ασθενούς από το τμήμα υποδοχής της Κλινικής ακολουθείται η εξής διαδικασία:

1.    Στην υποδοχή καταχωρούνται τα προσωπικά στοιχεία του ασθενούς.

2.    Σε περίπτωση χρησιμοποίησης ιδιωτικής ασφάλειας, καταθέτετε στο αντίστοιχο γραφείο το ειδικό έντυπο που έχει συμπληρώσει ο θεράπων ιατρός για να δοθεί η προέγκριση και στη συνέχεια παραδίδετε στο γραφείο κίνησης  το έντυπο αναγγελίας εισαγωγής το οποίο συμπληρώνεται από τον θεράποντα ιατρό.

3.    Πραγματοποιούνται οι εξετάσεις που έχουν δοθεί από τον θεράποντα ιατρό και ακολουθεί ο πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος καθώς και η εξέταση από τον αναισθησιολόγο ή ιατρό άλλης ειδικότητας εφόσον έχει κριθεί σκόπιμο από τον θεράποντα ιατρό. Σε κάποιες περιπτώσεις ο προεγχειρητικός έλεγχος πραγματοποιείται την προηγούμενη ημέρα του χειρουργείου, κατόπιν συνεννόησης του θεράποντος ιατρού με την κλινική

4.    Καταχωρείται το δωμάτιο, αφού πρώτα ο ασθενής ενημερωθεί είτε από το Λογιστήριο Ασθενών είτε από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

5.    Αφού ολοκληρωθεί η εισαγωγή ο ασθενής μεταφέρεται πάντα με τη συνοδό νοσηλεύτρια στον νοσηλευτικό όροφο όπου παραδίδεται ο φάκελος στην προϊσταμένη.

Τι είναι απαραίτητο να έχω μαζί μου;
•    Αστυνομική ταυτότητα
•    Βιβλιάριο υγείας
•    Εισιτήριο από τον ασφαλιστικό φορέα
•    Αριθμός συμβολαίου σε περίπτωση ιδιωτικής ασφάλειας (Σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής θα πρέπει να γνωρίζει σε ποια θέση μπορεί να νοσηλευθεί)
•    Εντολές και οδηγίες του θεράποντα ιατρού

Τι επιτρέπεται να έχω μαζί μου;
•    Είδη προσωπικής υγιεινής
•    Πυζάμες, νυχτικά, παντόφλες
•    Είδη προσωπικής περιποίησης
Tι θα πρέπει να αποφύγω να έχω μαζί μου;
•    Κατά την εισαγωγή σας στην Κλινική, να μην έχετε μαζί σας ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικά πιστολάκια, ξυριστικές μηχανές), πολύτιμα κοσμήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μεγάλα χρηματικά ποσά. Η κλινική δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την απώλεια τους. Για αυτό το λόγο σε κάθε απομάκρυνση από το δωμάτιο πρέπει να ασφαλίζονται τα προσωπικά αντικείμενα.

Τι πρέπει να κάνω με τα φάρμακα που τυχόν ελάμβανα μέχρι σήμερα;

Μετά την εισαγωγή σας στη Νοσηλευτική Μονάδα και κατά τη λήψη του ιστορικού θα πρέπει να ενημερώσετε τον ιατρό σας ή τον νοσηλευτή για τα φάρμακα που παίρνετε και στη συνέχεια να τα παραδώσετε στους συνοδούς σας ή στον νοσηλευτή για φύλαξη. Δεν πρέπει να φυλάσσετε φάρμακα στο κομοδίνο σας ούτε να λαμβάνετε άλλα φάρμακα εκτός από αυτά που χορηγούν οι ιατροί γιατί έτσι μπορεί να αλλοιωθεί η κλινική σας εικόνα και να καθυστερήσει η βελτίωση της.

Kατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή PDF

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

Menu