ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Χειρουργική με Laser και RF

Χειρουργική με Laser & RF

Το

Laser στη χειρουργική

και η

Ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική

έχουν ευρεία εφαρμογή, χρησιμοποιώντας κυρίως την ιδιότητά τους να μεταφέρουν υψηλή ποσότητα θερμικής ενέργειας σε τελείως εστιασμένα σημεία των ιστών.

Έτσι καθίσταται εφικτή η διατομή των ιστών, η θερμική καταστροφή παθολογικού ιστού και η αιμόσταση χωρίς να επηρεάζονται οι γύρο υγιείς ιστοί. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άριστα σε όλων των ειδών τις επεμβάσεις και κυρίως στις επεμβάσεις που αφορούν στην ευαίσθητη ορθοπρωκτική περιοχή.

Η ελεγχόμενη εφαρμογή της ενέργειας, καθιστά την χρήση των δύο μεθόδων ιδιαίτερα χρήσιμη, λόγω της προστασίας των ιστών που δεν πρέπει να κατασταφούν, μειώνοντας έτσι τον πόνο και το εκτεταμένο οίδημα.

Η εφαρμογή νέων αναίμακτων και κυρίως ανώδυνων τεχνικών απο εξειδιεκυμένο χειρουργό στις ορθοπρωκτικές παθήσεις προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κυριότερο με άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα.

Η εφαρμογή του Laser και του RF στην αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας έχει όλα τα οφέλη της σύγχρονης χειρουργικής. Είναι μέθοδος ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς νοσηλεία, χωρίς χειρουργικό τραύμα και χωρίς μετεγχειρητικούς περιορισμούς.

H χρήση των δύο εργαλείων στην αντιμετώπιση των περιεδρικών συριγγίων έχει οδηγήσει σε μείωση των ποσοστών υποτροπής της νόσου και σε παράλληλη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Στην κύστη κόκκυγα η χρήση Laser και RF προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της πάθησης, χωρίς την καθημερινή επιβάρυνση των επώδυνων αλλαγών του τραύματος και της αναστολής των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δύο ειδικών σύγχρονων εργαλείων που χρησιμοποιεί ο χειρουργός στην πλειονότητα των επεμβάσεων που διενεργεί

 

Κύστη κόκκυγος με Laser

Η

χρήση του Laser στην ιατρική

βρίσκει εφαρμογή στο σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές μεθόδους διατομής των ιστών.

Menu