ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Χειρουργική με Laser - RF - J-PLASMA

Χειρουργική με Laser - Rf - J-Plasma

Το

Laser στη χειρουργική

, η

Ραδιοκυτταροπλασματική χειρουργική και πλέον το J-Plasma

έχουν ευρεία εφαρμογή, χρησιμοποιώντας κυρίως την ιδιότητά τους να μεταφέρουν υψηλή ποσότητα θερμικής ενέργειας σε τελείως εστιασμένα σημεία των ιστών.

Έτσι καθίσταται εφικτή η διατομή των ιστών, η θερμική καταστροφή παθολογικού ιστού και η αιμόσταση χωρίς να επηρεάζονται οι γύρο υγιείς ιστοί. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άριστα σε όλων των ειδών τις επεμβάσεις και κυρίως στις επεμβάσεις που αφορούν στην ευαίσθητη ορθοπρωκτική περιοχή.

Η ελεγχόμενη εφαρμογή της ενέργειας, καθιστά την χρήση των δύο μεθόδων ιδιαίτερα χρήσιμη, λόγω της προστασίας των ιστών που δεν πρέπει να κατασταφούν, μειώνοντας έτσι τον πόνο και το εκτεταμένο οίδημα.

Η εφαρμογή νέων αναίμακτων και κυρίως ανώδυνων τεχνικών απο εξειδιεκυμένο χειρουργό στις ορθοπρωκτικές παθήσεις προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κυριότερο με άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα.

Η εφαρμογή του Laser και του RF στην αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας έχει όλα τα οφέλη της σύγχρονης χειρουργικής. Είναι μέθοδος ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς νοσηλεία, χωρίς χειρουργικό τραύμα και χωρίς μετεγχειρητικούς περιορισμούς.

H χρήση των δύο εργαλείων στην αντιμετώπιση των περιεδρικών συριγγίων έχει οδηγήσει σε μείωση των ποσοστών υποτροπής της νόσου και σε παράλληλη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Στην κύστη κόκκυγα η χρήση Laser και RF προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της πάθησης, χωρίς την καθημερινή επιβάρυνση των επώδυνων αλλαγών του τραύματος και της αναστολής των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Στην ραγάδα πρωκτού η εφαρμογή του J-Plasma αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας χωρίς το αίσθημα του πόνου

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των ειδικών σύγχρονων εργαλείων που χρησιμοποιεί ο χειρουργός στην πλειονότητα των επεμβάσεων που διενεργεί

 

Κύστη κόκκυγος με Laser

Η

χρήση του Laser στην ιατρική

βρίσκει εφαρμογή στο σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές μεθόδους διατομής των ιστών.

Κύστη κόκκυγος με Laser

Η

χρήση του J-Plasma στην ιατρική

βρίσκει εφαρμογή στο σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές μεθόδους διατομής των ιστών.

Menu