ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Γενικά θέματα

MINI Λαπαροσκοπική Χειρουργική

MINI Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Η εξέλιξη της χειρουργικής και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται έχουν ήδη προσφέρει τα θετικά τους αποτελέσματα στις διάφορες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

 

Ειδικά με την εφαρμογή πλέον της λαπαροσκοπικής χειρουργικής στην πλειονότητα των χειρουργικών επεμβάσεων, θέματα όπως η μείωση του μετεγχειρητικού πόνου, η χορήγηση ελάχιστης δόσης αντιβιοτικής αγωγής,  ο ελάχιστος χρόνος νοσηλείας - ακόμα και one-day surgery - η ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα, το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, και πολλά άλλα οφέλη είναι ήδη πραγματικότητα.

Τα βήματα όμως στην εξέλιξη των υποδομών και των εργαλείων είναι γοργά. Πλέον σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί η μίνι-λαπαροσκοπική χειρουργική, δηλαδή η χρήση μικρότερων εργαλείων και παράλληλα μικρότερων οπών στο δέρμα προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια επέμβαση.

Η χρήση μικρότερων εργαλείων με παράλληλη χρήση εικόνων υψηλής ευκρίνειας ή ακόμα και τρισδιάστασης απεικόνησης προσφέρουν ένα ασφαλές χειρουργείο με εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα για τον ασθενή.

Ακόμα πιο λίγος πόνος, εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, ολική απουσία ραμμάτων και μετεγχειρητικών επιπλοκών απο το δέρμα (διαπύηση, φλεγμονή) και φυσικά εξάλλειψη της πιθανότητας μετεγχειρητικής κήλης.

Ενδεικτικά επεμβάσεις που πραγματοποιούμε με MINI λαπαροσκοπικά εργαλεία:

Χολοκυστεκτομή
Αποκατάσταση κήλης
Μετεγχειρητικές κήλες
Σκωληκοειδεκτομές
Βιοψίες

Όπως σε όλες τις επεμβάσεις υπάρχουν κριτήρια και προϋποθέσεις, είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις απορίες σας και να δούμε αν εμπίπτετε στην κατηγορία των ασθενών που το πρόβλημα σας μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση ΜΙΝΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.

 

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

Menu