ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Τηλεόραση και ραδιόφωνο

Συνεντευξη στο Θέμα υγείας για το περιεδρικό συρίγγιο

Η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί στο ραδιοθάλαμο του "ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ" το γενικό χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου, Όθωνα Μιχαήλ: περιεδρικό απόστημα και περιεδρικό συρίγγιο.

Για την θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου ο εξειδικευμένος χειρουργός Δρ. Όθων Μιχαήλ εφαρμόζει νέες ανώδυνες και αναίμακτες τεχνικές.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος ανώδυνης, αναίμακτης και σύγχρονης θεραπείας περιεδρικού συριγγίου που εφαρμόζει ο χειρουργός Όθωνας Μιχαήλ στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, είναι η συνδυαστική μέθοδος ενδοσκοπικής χαρτογράφησης VAAFT και LASER.

Η συγκεκριμένη μέθοδος συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά της απόλυτης ασφάλειας του σφιγκτηριακού μηχανισμού, την πλήρη αποτύπωση της βλάβης απομακρύνωντας τον κίνδυνο να μην αναγνωριστεί κάποιος τυφλός συριγγώδης πόρος και φυσικά την αποτελεσματικότητα του Laser στην καταστροφή του συριγγίου.

Δείτε αναλυτικά τη μέθοδο:

Περιεδρικό συρίγγιο: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις (VIDEO)

Ταξινόμηση και διάγνωση περιεδρικού συριγγίου

Ενδοσκοπική θεραπεία περιεδρικών συριγγίων (VAAFT)

Περιεδρικά συρίγγια: Πρωτοποριακή θεραπεία με χρήση LASER (FiLaC)

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

 

Menu