ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Τηλεόραση και ραδιόφωνο

Ανάδειξέ το: Θεραπεία περιεδρικού συριγγίου

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χειρουργός Κος Όθωνας Μιχαήλ αναλύει στην εκπομπή ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ τα πάντα για τη θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου

 

Για την θεραπεία του περιεδρικού συριγγίου ο εξειδικευμένος χειρουργός Δρ. Όθων Μιχαήλ εφαρμόζει νέες ανώδυνες και αναίμακτες τεχνικές.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος ανώδυνης, αναίμακτης και σύγχρονης θεραπείας περιεδρικού συριγγίου που εφαρμόζει ο χειρουργός Όθωνας Μιχαήλ στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, είναι η συνδυαστική μέθοδος ενδοσκοπικής χαρτογράφησης VAAFT και LASER.

Η συγκεκριμένη μέθοδος συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά της απόλυτης ασφάλειας του σφιγκτηριακού μηχανισμού, την πλήρη αποτύπωση της βλάβης απομακρύνωντας τον κίνδυνο να μην αναγνωριστεί κάποιος τυφλός συριγγώδης πόρος και φυσικά την αποτελεσματικότητα του Laser στην καταστροφή του συριγγίου.

μέθοδος VAAFT-LASER που εφαρμόζει αποκλειστικά ο χειρουργός Όθων Μιχαήλ στο Ιατρικό Παλαιου Φαλήρου, αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης ακόμα και περίπλοκων συριγγίων σε νέους ανθρώπους με προβλήματα όπως η ελκώδης κολίτιδα και η νόσος του Crohn.

 

 

Για να δείτε και τις υπόλοιπες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του Χειρουργού επισκεφθείτε το κανάλι του Χειρουργού κου Όθωνα Μιχαήλ στο Youtube

 

 Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την κάθε πάθηση και την μέθοδο αντιμετώπισης που εφαρμόζει ο εξειδικευμένος στις πρωκτικές παθήσεις χειρουργός κος όθωνας Μιχαήλ στα παρακάτω άρθρα:

Ενδοσκοπική θεραπεία περιεδρικών συριγγίων (VAAFT)

Περιεδρικά συρίγγια: Πρωτοποριακή θεραπεία με χρήση LASER (FiLaC)

Ενημερωτικός οδηγός για Περιεδρικό Συρίγγιο

Περιεδρικό συρίγγιο: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις (VIDEO)

 

 

 

 

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

Menu