ΔΑΒΑΚΗ 50 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ: 2109520070

 

Τηλεόραση και ραδιόφωνο

Λαπαροσκοπική Χειρουργική: Συνεντευξη στο Studio Rethymno 980

Στη συχνότητα του Studio Rethymno 9.80 και στην εκπομπή Διάφανη Πόλη ο χειρουργός και Διευθυντής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου Όθωνας Μιχαήλ μιλάει ζωντανά για την Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

Με τη λαπαροσκοπική χειρουργική οι χειρουργοί είναι σε θέση να εκτελούν είτε μικρές είτε και πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις κάνοντας μόνο μερικές μικρές τομές στην κοιλιακή χώρα.

Η λαπαροκσοπικές χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται μέσω μικρών οπών συνήθως 0,5 - 1,5 εκ, με τη χρήση μιας κάμερας υψηλής ευκρίνειας και τη χρησιμοποίηση πολύ λεπτών εργαλειών που είναι προέκταση του χεριού του χειρουργού.

Η

εφαρμογή της λαπαροσκοπικής χειρουργικής

προσέφερε στη σύγχρονη χειρουργική θεραπεία πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασσική “ανοικτή” χειρουργική:

Ελάχιστο χειρουργικό τραύμα

Μικρότερος τραυματισμός των ιστών με αποτέλεσμα την ελάχιστη ιστολογική αντίδραση στο τραύμα
Ταχύτερη επάνοδος στην καθημερινότητα λόγω ταχύτερης κινητοποίσης του ασθενούς

Γρήγορη έξοδος του ασθενούς απο το χειρουργείο και κατ’επέκταση απο το νοσοκομείο

Σημαντική μείωση του μετεγχειρητικού πόνου

Λαπαροσκοπική Χειρουργική

MINI Λαπαροσκοπική Χειρουργική

watermark smallΓια περισσότερες πληροφορίες και υπεύθυνη ενημέρωση επικοινωνήστε με τον κο Όθωνα Μιχαήλ, Γενικό Χειρουργό, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου και Υπεύθυνο Τμήματος Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής, Τηλ.: 2109520070, 6944435931 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | http://www.omichail.gr

Menu